De allerbeste wensen voor 2018

Nog een paar dagen en 2017 is geschiedenis. Traditiegetrouw tijd om even terug te blikken op een voorbij jaar, maar vooral ook om vooruit te kijken naar wat gaat komen.

2017: een jaar vol nieuwe ontwikkelingen

 

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben, hebben wij ons bij AIS Groep het afgelopen jaar vooral gefocused op de woninginrichting. De complete procesgang hebben we nog eens goed onder de loep genomen om te zien waar nog ruimte was voor verbetering. Dat heeft bijvoorbeeld geleid tot de ontwikkeling van de Promesse offerte-en inmeet- app. Gezien de vele aanvragen kunnen we wel zeggen dat beide apps een succes zijn. Ze helpen je je klant beter te bedienen en nauwkeuriger te werken; zo heb je een blije klant, minder kosten en meer inzicht in je processen en je verdiensten.

 

Wat gaat 2018 ons brengen?

 

We merkten het al in 2017; de economie trekt aan. Volgens het CBS zet die trend zich voort en verwacht ondernemend Nederland voor 2018 meer omzet. Daar willen wij natuurlijk ons steentje aan bijdragen. Nog meer dan tevoren willen we zorgen dat we niet alleen maatwerk leveren, maar dat onze producten ook eenvoudig te implementeren zijn. Gewoon, aanmelden en binnen een dag ermee aan de slag. Ook met de wat ingewikkelde processen. Uiteraard blijven we Promesse Woninginrichting verder verbeteren en aan de gebruikerservaring werken. Als klap op de vuurpijl wordt de Promesse management-app in het nieuwe jaar gelanceerd. Wil je daar gebruik van maken, laat het ons weten en binnen een paar minuten kun je ermee aan de slag op je smartphone.

 

De nieuwe privacywetgeving

 

Een uitdaging die ons te wachten staat in 2018 is de nieuwe privacywetgeving, de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die in mei wordt ingevoerd. Natuurlijk zullen we als AIS Groep hier de nodige aandacht aan besteden. Als je met onze producten werkt moet je ervan verzekerd zijn dat je op de juiste manier met andermans data omgaat. Daarover vertel ik je begin 2018 meer.

 

Maar nu eerst even genieten van de feestdagen met je dierbaren

 

Voor nu wens ik je nog een paar mooie verkopen in de laatste dagen van het jaar. Hopelijk kun je ook nog even je rust nemen en genieten van de feestdagen met je dierbaren. Want dat is toch uiteindelijk waar je het allemaal voor doet. Ook wij gaan proberen in deze dagen wat meer te genieten van het thuisfront; houd er daarom rekening mee dat we vanaf zaterdag 23 december 2017 tot en met 1 januari 2018 alleen voor storingen bereikbaar zijn.

 

En 2018? Daar gaan we met z'n allen iets moois van maken.

 

Volgende keer: introductie van Promesse Management app in de Apple-store.

 

Fijne feestdagen,

 

Achmed Afkiri

 

(AIS Groep BV)

 

Tel.   0031 (0)88 1700 602

 

www.ais-groep.nl

 

 

 

tel: +31 (0)88 1700 602      www.ais-groep.nl      info@ais-groep.nl      kvk: 67405320      Privacyverklaring

BLOG