Het duurt maar 1 koffie kopje...

Even een koffiepraatje, hoor! Herken je deze zorgen: doet de kassa het wel altijd? En je ordersysteem?

Verkeerde waarden noteren bij het inmeten of bestellingen kosten soms handenvol geld… Maar ja, hoe voorkom je dat soort problemen? Daar willen we je nog meer mee gaan helpen. Want als AIS hebben we ontdekt dat we inmiddels na 25 jaar een schat aan ervaring en kennis hebben. Zonde om daar niets mee te doen, toch?

 

 

Wie zit er tegenover je?

 

Wij ontwikkelen al jaren software oplossingen voor woninginrichting, verf- en behangspeciaalzaken en schildersbedrijven. Misschien draait jouw kassa wel bij ons. Of voer je dagelijks via Promesse je offertes in. Maar waarschijnlijk weet je verder eigenlijk weinig van ons. Daarom stellen we ons graag even voor. Het duurt maar tien slokken koffie…

 

We gaan terug naar de jaren negentig

 

Arnold Verberne studeert medicijnen. Om zijn studie te bekostigen gaat hij niet in een café biertjes tappen, maar computers programmeren. Dat vindt hij zo leuk dat hij er uiteindelijk zijn werk van maakt. Zijn artsendiploma legt hij in een la en hij richt na een paar jaar werken voor grote computerbedrijven AIS op. Hij bedenkt slimme software voor de thuiszorg, de ijzerhandel en… woninginrichters en VBS. Jouw branche dus.

 

Zo is het nu

 

Inmiddels bestaat AIS uit een team van 12 mensen. We zitten in de oude binnenstad van Hoorn. Mijn naam is Achmed en ik werk al zo’n zeven jaar met veel plezier bij AIS. Ik zorg er onder andere voor dat jouw wensen terecht komen bij de technici. En ik regel deze blogs.

 

Wat heb jij aan onze blogs?

 

We willen je graag vertellen hoe je nooit meer voor een klant te kleine gordijnen bestelt. En hoe je voorkomt dat de verf op is terwijl er net een aanbieding loopt. Of wat een simpele manier is om jouw offertes, orders en kassagegevens veilig op te slaan. Kortom, we geven je (gratis) praktische informatie waar je écht wat aan hebt. En we beloven het: het lezen van zo'n blogje duurt niet langer dan een kop koffie drinken!

 

Volgende keer: hoe je ervoor zorgt dat je niet wakker hoeft te liggen van eventuele computeraanvallen die alle overige winkels misschien wel plat leggen.

 

Hartelijke groet,

Achmed Afkiri

AIS Groep

tel. 088 - 1700 602

tel: +31 (0)88 1700 602      www.ais-groep.nl      info@ais-groep.nl      kvk: 67405320      Privacyverklaring

BLOG