Ketenintegratie? Daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

In onze vorige blog schreven we er al over. Als eigenaar van een woninginrichtingszaak heb je te maken met veel verschillende producten, en dus ook veel verschillende leveranciers. Niet elke leverancier in de branche heeft de beschikking over een systeem waarmee ze artikeldata kunnen delen. Om zowel de winkeleigenaren als de leveranciers te ondersteunen, hebben wij een portal gemaakt waarmee wij de mogelijkheid scheppen om die artikelinformatie wél digitaal aan te leveren. Deze portal kan benaderd worden via Promesse of – voor diegenen die geen gebruik maken van Promesse – via een soort webshop op internet. Op deze manier zorgen we ervoor dat winkeliers toch online hun configuratieproces kunnen doorlopen en digitaal hun orders kunnen plaatsen.

Het leven een stukje makkelijker

 

Op deze manier maken we het leven van zowel de leverancier als de winkelier een stukje makkelijker. We sluiten nog meer leveranciers aan op Promesse waardoor er voor de winkelier nog meer data beschikbaar komt.

 

Win-win voor leverancier én winkelier

 

Ketenintegratie is heel belangrijk en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Hoe vlekkelozer het bestelproces verloopt, hoe eenvoudiger het wordt om producten aan te bieden én om producten te bestellen. Voor winkeliers die gebruik maken van Promesse betekent het dat er steeds meer leveranciers beschikbaar komen bij wie ze kunnen bestellen. Voor de leverancier betekent het dat hij of zij de producten gestructureerd digitaal kan aanbieden. Zo worden foutgevoelige en tijdrovende stappen in het proces, zoals het overtypen van data uit mails, verleden tijd.

 

Uiteindelijk een nog blijere klant

 

Via Promesse of via de portal kan de winkelier nu producten zoeken en selecteren. Direct volgen de configuratievragen die bij dat product horen. Wil je een rolgordijn? Welke stof, welke kleur, met elektrische of handmatige bediening, links of rechts, wel of niet kindvriendelijk? Alle benodigde vragen komen voorbij en daarmee maak je als winkelier een product helemaal op maat voor je klant. Zodra de configuratie klaar is, worden de gegevens opgeslagen en rolt er een offerte uit Promesse of wordt er een prijs getoond in de portal. Zo kunnen ook niet-Promesse-gebruikers een bestelling plaatsen, ook bij leveranciers die nog geen systeem hebben waarmee ze online artikeldata kunnen delen. Gemak voor iedereen en uiteindelijk een nog blijere klant!

 

Meer weten?

 

Promesse biedt je overzicht met een hoofdletter ‘O’. Wil je daar eens vrijblijvend meer over weten? Dat kan! Neem gerust contact op via onderstaand telefoonnummer of via het contactformulier op onze website.

 

Is er een leverancier waarbij het lang duurt voor je een bestelling ontvangt of waarbij de foutkans groot is? Dan bieden we graag een koppeling met onze bestelportal.

 

Hartelijke groet,

 

Achmed Afkiri

 

088 – 1700 602

 

www.ais-groep.nl

tel: +31 (0)88 1700 602      www.ais-groep.nl      info@ais-groep.nl      kvk: 67405320      Privacyverklaring

BLOG