Meten is weten, maar goed invullen is geld verdienen...

Een verkeerd besteld product is niet alleen een grote ergernis voor je klant, maar ook voor jou. Want het product is immers meestal waardeloos geworden en er zijn maar weinig leveranciers die het weer terug willen nemen. Dus moet het opgeslagen, afgevoerd en vernietigd worden. Dat kost je dubbel zoveel geld!

De oplossing komt vanuit je eigen branche

 

Een van onze klanten, dus jouw conculega, deelde zijn zorgen met AIS en zo hebben we samen een app ontwikkeld om zuiver en gemakkelijk te kunnen inmeten bij de klant. De app is te gebruiken op je tablet, zodat je de gegevens meteen bij jouw klant thuis tijdens het inmeten kunt invullen. Maar hij is ook gekoppeld aan Promesse, zodat je op je werkplek niet alles opnieuw hoeft in te vullen.

 

Hoe werkt de Promesse inmeet-app?

 

Je krijgt per product te zien welke meetwaarden je precies moet invullen en welke vragen relevant zijn. Zo kun je dus nooit wat over het hoofd zien. Voorbeeldje: een van de vragen bij horizontale jaloezieën luidt: ‘in de dag of op de dag?’. Vervolgens scroll je naar beneden en kom je bij 'meetpunten van links naar rechts: van boven, midden en onder?’, waardoor je niet vergeet rekening te houden met eventuele scheefheid van het kozijn of de muren.

 

Wat zijn de voordelen van de inmeet-app?

 

1. Minder verkeerd bestelde producten en dus minder kosten (bij een van onze eigen klanten liep het foutpercentage zelfs binnen no time terug naar nul).

2. Je vergroot de klanttevredenheid door professionele uitvoering van de opdracht.

3. Het inmeten wordt secuurder doordat er niets meer wordt vergeten.

4. Bestellen gaat zuiverder doordat de bekende meetwaarden tijdens het bestellen worden overgenomen van de app.

 

Volgende keer: Hoe bespaar je tijd bij het balansen aan het einde van het jaar?

 

Achmed Afkiri

 

AIS Groep BV

 

Tel: 088 1700 602 E: a.afkiri@ais-groep.nl

W:  www.ais-groep.nl

 

 

tel: +31 (0)88 1700 602      www.ais-groep.nl      info@ais-groep.nl      kvk: 67405320      Privacyverklaring

BLOG