Promesse Management app; je cijfers in je broekzak

Met Promesse ondersteunen we al jouw bedrijfsprocessen en zorgen we dat je altijd up-to-date gegevens tot je beschikking hebt. Alleen zit je natuurlijk niet de hele dag achter je computer; er is werk aan de winkel. Daar hebben wij iets voor bedacht. Met de Promesse Management app heb je je cijfers in je broekzak.

Al je bedrijfsresultaten overzichtelijk bij elkaar

 

Met de recent gelanceerde Promesse Management app blijf je dagelijks (of als je wilt zelfs per minuut) op de hoogte van de laatste stand van zaken. Zodra je inlogt, zie je in een oogopslag de meeste actuele inkoop-, omzet- en margecijfers per winkel. En als je inzicht hebt in de bezoekersaantallen, kun je ook zien hoeveel aankopen er worden gedaan per bezoeker en hoeveel artikelen er worden verkocht per transactie.

 

Er is veel meer

 

Het is te veel om meteen alle functies te beschrijven, maar we kunnen er wel een paar uitlichten. Onder ‘Top 100’ zie je wat de 100 bestverkochte artikelen zijn in elke gewenste periode, in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder, en het procentuele verschil daartussen. Onder 'Groepen’ vind je de omzetcijfers op productgroep- en subgroepniveau. Er kan ook een vergelijking worden gemaakt met iedere andere gewenste periode. En tenslotte kun je onder 'Locaties’ je omzet op locatieniveau bekijken.

 

Heel gemakkelijk en lekker intuïtief

 

Supermakkelijk en heel intuïtief zo'n app; al je winkelgegevens met een paar swipes voorhanden. Ben je al gebruiker van Promesse, download dan gratis de Promesse Management app in de App Store. Een gebruikersnaam en wachtwoord kun je opvragen via info@ais-groep.nl. Ben je nog geen gebruiker, maar ben je nieuwsgierig wat Promesse voor jouw winkel kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

 

Volgende keer: Alles onder controle met de Promesse Woninginrichting app: meer efficiëntie en tevredener klanten.

 

Achmed Afkiri

 

(AIS Groep BV)

 

Tel.   0031 (0)88 1700 602

 

www.ais-groep.nl

 

tel: +31 (0)88 1700 602      www.ais-groep.nl      info@ais-groep.nl      kvk: 67405320      Privacyverklaring

BLOG