Software op maat, maar dan zonder gedoe

Het succes van een automatiseringstraject hangt af van hoe goed het systeem op de gebruiker en op de bedrijfsprocessen is afgestemd. Dat betekent dat je je als automatiseerder moet verdiepen in de onderneming en zijn bedrijfsprocessen. Natuurlijk betrek je daar de klant zoveel mogelijk bij. Zo weet hij of zij precies welke functies wel of niet in het systeem zijn opgenomen. Dat is heel prettig. Toch zit daar ook een minder positieve kant aan. De klant moet hier veel van zijn tijd in investeren en de aanlooptijd is vrij lang. Dat gevoel veel tijd te ‘verliezen’ kan als heel vervelend worden ervaren.

Inleven in de wereld van de woninginrichter

Dat moet anders kunnen, bedachten wij bij AIS op een dag. We zijn ons helemaal in gaan leven in wat voor een woninginrichtingszaak relevant kan zijn: welke productgroepen verkopen ze, welke confectieprijzen hanteren ze, hoeveel medewerkers kan zo’n winkel hebben, wie mag welke functies uitoefenen? Op basis van de ervaring die we zo opdeden, zijn we steeds een stapje verder gegaan? Welk type plooien bestaan er en welk percentage extra stof moet je daarvoor rekenen? Wat voor type egaline bied je aan bij welk type vloer? Over alles wat je als ondernemer met een woninginrichtingszaak nodig zou kunnen hebben, hebben wij nagedacht.

 

Helemaal op maat

 

Zo is Promesse ontstaan. Daarmee ben je als ondernemer af van een lang implementatietraject of van ict’ers die alles van je bedrijfsprocessen willen weten. Het enige wat je als klant nog hoeft te bepalen is: welke functie gebruik ik wel en wat gebruik ik niet? Wat je niet gebruikt, zetten we gewoon uit. Zo zit het je ook niet in de weg. Ook formulieren, e-mailstandaarden en andere templates zijn standaard beschikbaar in Promesse en worden door ons alleen nog voorzien van een bedrijfsnaam, adres, contactgegevens en een logo. Uiteraard kunnen de standaard templates ook helemaal naar wens worden ontworpen.

 

Zodra de ondernemer akkoord gaat, bereiden we de hele inrichting van het systeem voor. Zo verzorgen wij de complete cloudomgeving met de bijbehorende back-up-infrastructuur, sluiten we de diverse leveranciers aan op Promesse en zorgen we dat het volledige productassortiment daarin beschikbaar is. Pas daarna gaan we praten over een kick-off, waarin we de klant volledig informeren, de omgeving laten beoordelen en de trainingen inplannen. Ook die trainingen zijn precies op maat gemaakt, zodat ze passen bij jouw bedrijf en jouw processen.

 

Zo kun je snel aan de slag, zonder eindeloze trajecten en talloze vragen. Soms is het heel fijn als er voor je wordt nagedacht. Toch?

 

Meer weten?

Promesse biedt je overzicht met een hoofdletter ‘O’. Wil je daar eens vrijblijvend meer over weten? Dat kan! Neem gerust contact op via onderstaand telefoonnummer of via het contactformulier op onze website.

 

Hartelijke groet,

 

Achmed Afkiri

 

088 – 1700 602

 

www.ais-groep.nl

tel: +31 (0)88 1700 602      www.ais-groep.nl      info@ais-groep.nl      kvk: 67405320      Privacyverklaring

BLOG